Cezayir Uluslararası Mikro İşletmeler Fuarı hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 09.08.2022 tarihli Ek'te sunulan yazıda;

5-7 Eylül 2022 tarihlerinde Başkent Cezayir'de Uluslararası Mikro İşletmeler Fuarı'nın düzenleneceği bildirilmekte olup, fuarın gıda endüstrisi, işleme ve imalat endüstrisi, tarım, tekstil ve hazır giyim, hayvan yetiştiriciliği ekipmanları, yenilebilir enerji, ilaç ve eczacılık endüstrisi, balıkçılık ve su ürünleri ekipmanları, atık işleme, mekanik, plastik işleme ve dijital endüstri sektörleri ile ilgili olduğu bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu fuara katılmayı arzu eden firmaların, Cezayir Dış Ticareti Teşvik Ulusal Ajansı'nın (ALGEX) internet adresinde (https://www.algex.dz/invitation-micro-entreprise) yer alan formu doldurmaları gerektiği ve “dz.salon-microenterprise@algex.dz”   e-posta adresinden ayrıntılı bilgi alınmasının mümkün olduğu ifade edilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

574_2580_cezayir_uluslararas_mikro_i_letmeler_fuar_hk.pdf