1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Resepsiyonu

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Pasaport'ta yer alan Şubemiz yeni hizmet binasında açılan üç sergi ve kokteyl ile kutlandı.

Meclis Üyemiz Taner İzmirlioğlu'nun denizcilik tarihi belgeleri, fotoğraf sanatçısı Murat Kaptan'ın sualtı fotoğraf sergisi, Hakkı Yücel'in kıyı tekneleri maket sergisinin açıldığı gecede, Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği tarafından halka balık ekmek dağıtıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis Başkanı Kenan Yalavaç, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin katılımcılarla bir araya geldiği sergiyi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ziyaret etti.

Geceye İzmir Bölge Liman Başkanı Ünal Hakan Atalan, DEÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr Durmuş Ali Deveci, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı İzmir Deniz Liman Şube Müdürü 2.Sınıf Emniyet Müdürü Alper Tuğbay, İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği Başkanı Şükriye Vardar, Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği Başkanı Mehmet Aksoy, DEÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Başkanı Orçun Erbayraktar ve denizciler katıldı.

Tüm Sliderlar