Amatör Denizci Belgesi Eğitimi ve Sınavı Duyurusu

Sayın Üyemiz,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İzmir Liman Başkanlığı ile Odamız koordinesinde; Üyelerimize özel olarak, 30 Haziran 2021 Çarşamba günü 10.30-13.30 saatleri arasında, Pandemi kuralları dâhilinde, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Şehit Fethi Bey Cad. No: 49/1 Birlik Plaza Konak/İzmir) Seminer Salonunda "Amatör Denizci Belgesi Eğitimi" düzenlenecektir.

Eğitim başvuruları için öncelikle İsim /Soyisim, TC kimlik numarası ve cep telefonu bilgilerinin izmir@denizticaretodasi.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Göndermiş olduğunuz bilgilere istinaden Şubemizce sisteme girişiniz yapılacak ve tarafınıza e-posta yoluyla bilgi verilecektir.

Sınava girecek olan Üyemizin https://adbs.uab.gov.tr/giris internet sitesi üzerinden EDevlet şifresi ile bireysel olarak şahsi bilgilerini (fotoğraf, sağlık raporu vb.) sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Bilgiler sisteme yüklendiğinde, sistem üzerinden Sınav Giriş Belgeniz oluşturulacak ve tarafınıza SMS ile sınav kaydınızın oluşturulduğu teyidi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafınca iletilecektir.

Eğitim ve sınava gelecek kişilerin beraberinde, nüfus cüzdanı, HES kodu, kurşun kalem ve silgi ile gelmeleri büyük önem arz etmektedir. Son başvuru tarihi 28.06.2021 Pazartesi günü saat 16.00'dır.

Bilgilerinize sunarız.