İzmir Şubemizin Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi yeni hizmet binası, 20 Eylül 2022 Salı günü, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ın katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Törene, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Vali Yardımcısı Hikmet Dengeşik, İzmir’deki Odaların Başkanları, Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri, Şube Başkanları ile Üyelerimiz katıldı.

Tamer Kıran törende yaptığı konuşmada, yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, ‘’Binamız sadece denizciliğe hizmet etmeyecek. Giriş ve üstündeki asma kat kültürel anlamda da kullanılabilecek şekilde dizayn edildi. Fevkalade bir hizmet binası olduğunu ümit ediyoruz. İzmir’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Tamer Kıran, binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, davetlilere yeni binayı gezdirerek bilgi verdi.

Törenin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Meclis Salonu’nda üyelerimizle bir araya gelerek toplantı yaptı.