KASTAMONU, SİNOP VE BARTIN’DAKİ SEL FELAKETİ NEDENİYLE AFAD TARAFINDAN BAŞLATILAN KAMPANYAYA İMEAK DENİZ TİCARET ODASI OLARAK 1 MİLYON TL DESTEK SAĞLADIK

Kastamonu, Sinop ve Bartın başta olmak üzere Batı Karadeniz Bölgemizde yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının sarılması, zararlarının giderilmesi için T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan yardım kampanyasına İMEAK Deniz Ticaret Odası olarak 1 milyon TL ile katkı sağladık.

Daha önce de Antalya, Bodrum ve Marmaris’te orman yangınlarından zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için TOBB tarafından başlatılan yardım kampanyasına 1 milyon TL katkı sağlamış, ayrıca ayni yardımlarda bulunmuştuk.

İMEAK DTO olarak Ülkemizin Zor Günlerinde Üzerimize Düşen Her Türlü Sorumluluğu Devletimizin Koordinasyonunda Yerine Getirmeye Devam Ediyoruz.

Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun.

İMEAK Deniz Ticaret Odası

Tüm Sliderlar