Odamız Deniz Çalışma Grubu Şube Başkanları Toplantısı Kocaeli’de Yapıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odamız Deniz Turizmi Çalışma Grubu Şube Başkanları Toplantısı, 26 Mart 2021 Cuma günü, İMEAK DTO Kocaeli Şubemizde yapıldı.
Toplantıya; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Yönetim Kurulu Üyesi Burak Akartaş, Genel Sekreter İsmet Salihoğlu, Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç, Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan, İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağlı, ev sahibi Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Özgülenç ile İMEAK DTO Meclis Üyesi Hayrettin Özkan iştirak etti.
Toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli İl Turizm Müdürü Fatih Taşdelen davetli olarak katıldı.
Toplantıda, bölgelerdeki denizcilik sektörü ve deniz turizmi ile ilgili konular görüşüldü.

Tüm Sliderlar