SeaTrade Cruise Global 2022

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf ÖZTÜRK, TURSAB Ege BTK Başkanı ve İzmir Ticaret Odası 41. Turizm, Seyahat Acentaları ve Oto Kiralama Grubu Komite Başkanı Kıvanç Meriç, İzmir Ticaret Odası Danışmanı Mine Güneş Kaya, İBB Başkan Danışmanı Onur Eryüce, İZFAŞ Fuarlar Koordinatörü Batuhan Alpaydın 25-28 Nisan'da ABD’nin Miami kentinde düzenlenen kruvaziyer sektörünün en büyük fuarı SeaTrade Cruise Global’e katıldı.

Fuar kapsamında Miami Başkonsolosu Feyza Barutçu Altuğ ve Miami Ticaret Ateşesi Ömer İnce ile Carnival Corporation, Carnival Maritime, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line Holdings, Royal Caribbean Group, Ritz Carlton Yacht Collection, V Ships Leisure, Kruvaziyer Hatları Uluslararası Birliği (CLIA) ve Akdeniz Kruvaziyer Birliği (Medcruise) ve Seatrade Informa temsilcileri ve üst düzey yöneticileri ile görüşmeler yapıldı.

Tüm Sliderlar